Osluškujući potrebe svojih kupaca, Prezident Kompanija priprema novi projekat u samom srcu Novog Sada. Izolovano od gradske buke, a opet u centru svih zbivanja, na uglu ulica Radoja Domanovića i Branka Radičevića, ovaj višeporodični stambeno-poslovni kompleks pružiće svojim stanarima sve privilegije modernog života. Davajući im mogućnost da odaberu stan po svojoj meri, bilo da je u pitanju funkcionalno upakovana manja kvadratura ili pak luksuzni penthouse za prave hedoniste. Prostorna rešenja naših stanova reflektuju komfor i udobnost pružajući vam pritom mir i privatnost stanovanja.


Ovim projektom u elitnom delu Novog Sada, na samo par koraka od Dunavske ulice, želimo da ispunimo i najzahtevnije potrebe naših kupaca, a sve u cilju kvalitetnijeg stila života. Takođe, projektom su predviđene i podzemne garaže koje više ne predstavljaju luksuz već neophodnost užurbanog života u velikom gradu. Svi najvažniji gradski sadržaji poput vrtića, škola, šoping molova nalaze se na svega nekoliko minuta udaljenosti. Ovo grandiozno zdanje, pored idealne pozicioniranosti i odlične povezanosti sa ostalim delovima grada će svojim spoljašnjim izgledom odavati jasan prikaz dominacije.


Već uveliko poznat savremeni koncept gradnje Prezident Kompanije pruža garanciju kvaliteta na više nivoa i nudi brz i siguran način odabira savršenog doma u kome ćete sa lakoćom započeti novo poglavlje u vašem životu.

Vaš novi dom čeka na vas!

Skice stanova