• EKSKLUZIVNA PRODAJA!!!

    EKSKLUZIVNA PRODAJA!!!

    NOVI PROJEKAT U SRCU BEOGRADA Read More
  • 1

PREZIDENT Kompanija se bavi izgradnjom i investranjem poslovnih i stambenih zgrada u našoj zemlji.

Iskustvo i tradicija. Skoro dve decenije Prezident direkcija je stacionirana u Novom Sadu na istoj adresi.Ono što ističemo kao najznačajniju kariku uspešnog poslovanja jesu zadovoljni kupci čiji se broj iz godine u godinu konstantno povećava.Iskustvo i tradicija kreirali su lojalne klijente koji prepoznaju i žele kvalitet i individualizaciju usluge.Ispunjavanjem njihovih zahteva i želja napravili smo ključ za dugoročni uspeh.

Ozbiljnost. Prilikom realizacije naših projekata, poštujemo sve norme i pravila i time kreiramo objekte  za primer drugim investitorima.Naši objekti se u potpunosti uklapaju u okolinu i predstavljaju oličenje ukusa i usklađenosti u odnosu na okolinu!

Vizuelni identitet. Prezident stambeno-poslovni objekti su u većini slučajeva prepoznatljivi po bordo-beloj fasadi, koja već dugi niz godina simbolizuje vizuelni identitet naših zgrada.Na taj način stvorili smo unikatan brend koji je postavio čvrste temelje i visoke zahteve kada je u pitanju estetizacija grada.

Šta nudimo? Pouzdanost, vrhunski kvalitet, poštovanje rokova izvođenja radova i pre svega poslovanje po svetskim standardima, su ključni elementi na osnovu kojih vodimo našu poslovnu politiku!

Mi smo tu da Vaše želje pretvorimo u stvarnost i da zaista… ŽIVITE ŽIVOT SA STILOM!

NACRT UGOVORA O PRIPAJANJU

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk