• slike-za-drugi-projekat,-stambeni-prostor,-dnevni-boravak
  • slika-za-baner---drugi-kvadrat-prezident-enterijeri
  • slika-za-drugi-kvadrat,-projekti,-stambeni-prostor-2
  • slika-za-drugi-kvadrat,-projekti,kupatilo
  • slike-za-drugi-kvadrat,-stambeni-prostor,-dnevni-bpravak

VAŠ  DOM  PO  VAŠOJ  ŽELJI!

Imate dilemu oko uređenja Vašeg stambenog ili poslovnog prostora?Prepustite se visokoj ekspertizi Prezident tima koji će prepoznati Vaše želje i pretvoriti ih u stvarnost!Naš tim će za svakog pojedinca napraviti jedinstveno rešenje, čiju osnovu čine Vaše želje, zahtevi, stil, standardi i budžet!

Od samog početka naša vizija se temelji samo na jednoj osnovi...ZADOVOLJAN KLIJENT!Vođeni tim principom, u mogućnosti smo da odgovrimo na različite vrste zahteva kada je u pitanju gradnja, dizajn, različite dimenzije i oblik.

Iza nas je dve decenije iskustva u projektovanju i izgradnji poslovno-stambenih objekata, kao i u kreiranju vizuelnog identiteta mnogobrojnih prostora.

Projekti:

Hoteli

Moderna nota 

Prezident Hotel *****, Novi Sad - Jedinstveni ambijent Hotela Prezident opravdava i prevazilazi rang najviše kategorije!Savremeni enterijer u kome preovladavaju ravne linije prati poslednje svetaske trendove i poštuje sva načela moderne arhitekture. Prezident Hotel ***** se izdvaja u širokoj ponudi kao jedini i prvi lanac Hotela u Novom Sadu!

www.prezidenthotel.com

Barokna nota 

Premier Prezident Hotel *****, Sremski Karlovci - Enterijer ovog vanvremenskog prosotra zaustavlja dah svakom posetiocu.Hotel najvise kategorije pronašao je svoj arhitektonski smisao i inspiraciju u velelepnom Versaju i  baroknom periodu.Kompletan enterijer je rađen u baroknom stilu, te su zahtevi za izvodbu istog bili veoma ambiciozni.Potpuno verodostojan prostor koji je obeležen motivom velikog Luja XVI i njegove izabranice Marije Antoanete, na trenutak Vas vraćaju u daleku prošlost i istoriju koja je obeležila čovečanstvo!

Mi smo tu da oživimo istoriju!

www.premierprezidenthotel.com

Rustična nota

Vila Prezident, Sremski Karlovci**** - Kamen, drvo, razigrana vatra i ušuškane sobe u udobnom ambijentu savršeno se slažu sa pravom domaćom kuhinjom i vinom koji se uvlači u sva čula!Ovaj objekat je urađen u etno stilu i predstavlja fantastičnu ideju za beg iz svakidašnjice.Obazirući se na sva dobro poznata načela kada je rustični ambijent u pitanju, Vila je opremljena tako da predstavlja sinonim za udobnost i prijatnu atmosferu.idealan je primer za sve one koji zele da se ozbiljno bave ugostiteljstvom.Poseban akcenat se stavlja na vinski podrum koji je po zelji vlasnika zadrzao prvobitni izgled, ali je naš stručni tim imao par ideja te je prostor obogaćen i doveden do savršenstva.

www.vilaprezident.com

Stambeni i poslovni prostor

Kada je u pitanju stambeni ili poslovni prostor,uspešno odgovaramo i na najkompleksnije zahteve  klijenata!Ako nemate ideju, za Vas ćemo kreirati idealno idejno rešenje, a za one koji znaju šta žele tu smo da Vaše snove pretvorimo u stvarnost!

Projektovanju i opremanju enterijera pristupamo sa najvećom pažnjom,vodeći računa o svakom komadu nameštaja, kako bi ga uklopili u celinu u kojo ćete sa uživanjem provoditi vreme sa Vama dragim osobama.

Počev od grubih radova u Vašem stanu pa do najfinijih obrada i njegovog opremanja, Prezident Tim za Vas nudi uvek najbolju opciju.