• Prezident-Apartman
  • P4246762
  • slike-za-drugi-kvadrat-u-segmentu-projekti---bwp
  • slika-za-baner-na-pocetnoj-strani-br
  • P4246752
  • Konferenciona-sala

Kao apsolutni  lider na tržištu Vojvodine i šire okoline u oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva, Prezident Kompanija je sa ponosom predstavlja prvi nacionalni lanac Hotela u Srbiji – Prezident Hoteli!

U lancu posluju tri Hotela:

Prezident Hotel *****, Novi Sad - Jedinstveni ambijent Hotela Prezident opravdava i prevazilazi rang najviše kategorije!Luksuzni hotel se nalazi na idealnoj lokaciji blizu centra Novog Sada, na samo 5 minuta hoda od Novosadskog sajma. Hotel poseduje restoran u kojem se služe jela internacionalne kuhinje i lokalni specijaliteti.

Jedinstven enterijer, usklađen sa svetskim standardima, čini da svaki provedeni trenutak u hotelu bude poseban! Gosti Prezident Hotela uživaju u širokom spektru usluga, kao što su luksuzno opremljene klimatizovane sobe, namenjene poslovnim ljudima, ljubazno, multilingvalno i uslužno osoblje, mogućnost korišćenja interneta, relaksacija u zatvorenom i otvorenom bazenu, kao i u Wellness&Spa Centru, uživanje u lounge baru hotela, mogućnost poručivanja hrane, obezbeđeni parking, pranje automobila, mogućnost iznajmljivanja vozila.

Hotel je godinama višestruko nagrađivan, te sa punim pravom već tri godine nosi titulu Najboljeg business Hotela u Srbiji!

Prezident Hotel *****, Futoška 109, 21000 Novi Sad, Srbija, Tel.+381 21 487 7444

http://prezidenthotel.com/

Premier Prezident Hotel *****, Sremski Karlovci - Enterijer ovog vanvremenskog prosotra zaustavlja dah svakom posetiocu.

U strogom centru Sremskih Karlovaca, odmah pored velelepne Bogoslovije Svetog Arsenija, lociran je Premier Prezident Garni Hotel *****, arhitektonski uskalđen sa bajkovitim gradićem, a svojim eksterijerom i enterijerom pleni posebnu pažnju posetilaca!Idealno pozicioniran, svega desetak kilometara od Novog Sada, a 80 km od Beograda, pruža Vam mogućnost da barem na kratko pobegnete iz stvarnosti i da na kvalitetan način provedete svoje slobodne, dragocene trenutke!

Poseta Hotelu je posebno iskustvo, koje će Gost zasigurno pamtiti...Šetnjom kroz Premier Prezident, imate osećaj da koračate dvorcem iz perioda baroka, jer nameštaj i svi detalji  Vas vraćaju u minule epohe tog perioda.Pored 18 raskošnih soba i apartmana, Gostima je na raspolaganju Wellness And Spa Centar sa zatvorenim bazenom (teretana, sauna, jacuzzi, masaža i frizerski salon), Lounge Bar Louis XVI, Balska-Konferenciona Dvorana kapaciteta do 150 mesta i VIP sala idealna za manje skupove (kapacitet do 20 mesta).

Zadovoljstvo nam je ugostiti Vas!

Premier Prezident Hotel *****, Karađorđeva br.2, 21205 Sremski Karlovci, Srbija, Tel: +38 121 884 111

http://premierprezidenthotel.com

Vila Prezident, Sremski Karlovci**** - Kamen, drvo, razigrana vatra i ušuškane sobe u udobnom ambijentu savršeno se slažu sa pravom domaćom kuhinjom i vinom koji se uvlači u sva čula!Ovaj objekat je urađen u etno stilu i predstavlja fantastičnu ideju za beg iz svakidašnjice.

Na samo 1 km od centra Sremskih Karlovaca, prema Stražilovu, smešten je ovaj fantastični objekat koja će Vam zasigurno dočarati Vojvođansku atmosferu i omogućiti da uživate u pravim domaćim specijalitetima, zvucima tamburaša, širokom vinskom asortimanu i božanstvenoj okolini.

Zadovoljstvo nam je ugostiti Vas!

Vila Prezident, Belilo 71, 21205 Sremski Karlovci, Srbija, Tel. +381 21 298 33 25

http://www.vilaprezident.com/