KADA ŽELITE VIŠE!
Prezdent Kompanija sa ponosom predstavlja revolucionarni projekat na teritoriji Nove Pazove.Reč je o jedinstvenom KOMPLEKSU koji će pomeriti granice na ovom području kada je u pitanju gradnja!
Višeporodični stambeno-poslovni objekat lociran je u ulici Kralja Petra I Karađorđevića, br. 44-46. Objekat se sastoji iz tri lamele: LAMELA 1/ P+4+Pk (57 stanova i 3 lokala, ukupne neto površine 5730,48 m2), LAMELA 2/P+4+Pk (75 stanova i 2 lokala, ukupne neto površine 4251,30 m2) i LAMELA 3/Pd+P+4+Pk (87 stanova, 6 lokala i 14 garažnih mesta, ukupne neto površine - 4970,87 m2).Uz objekat, predviđeno je preko 200 parking mesta.Grandiozni kompleks broji stanove svih struktura, počev od garsonejra do luksuznih penthouse stanova.

SVE NA JEDONOM MESTU. Na svega 20 kilometara od Beograda, ovaj velelepni objekat zauvek će izmeniti izgled Nove Pazove, ali i kvalitet života njenih građana. Kao posebnu prednost našeg kompleksa ističemo najveći UNIVEREXPORT supermarket na teritoriji Vojvodine. Igraonica za decu sa kafe poslastičarnicom koja se nalazi u sklopu objekta omogućiće Vam da obavite nedeljni šoping i jutarnju kaficu dok Vam se deca bezbrižno igraju. Kompletnu priču upotpunjuje luksuzni WELLNESS & SPA CENTAR namenjen onima koji nakon napornog radnog dana žele da se relaksiraju u bazenu, jacuzziju ili sauni kao i za sve one koji žele da održe dobru formu u profesionalno opremljenoj teretani. Sa prvim zracima sunca, dopustite sebi da se opustite sa Vašim najmlađima u prelepom parku sa igralištem.

LOKACIJA. PREZIDENT KOMPLEKS će definisati novi centar grada Nove Pazove. Objekat je savršeno pozicioniran, opasan kružnim tokom koji stanarima daje mogućnost odlične komunikacije jer imaju izlaz na dve ulice – ulicu Kralja Petra I Karađorđevića br. 44-46 i ulicu Despota Stefana Lazarevića. U ovoj savremenoj oazi mira osećaćete se bezbedno jer Vam je sigurnost i privatnost zagarantovana. Naime, kompleks će sadržati portirnicu sa video nadzorom. 

VIZUELNI IDENTITET. Prezident Komanija, kao apsolutni lider na tržištu će vizuelnim identitetom ovog projekta postaviti nove standarde gradnje na području Nove Pazove i šire, dok će konkurencija imati težak domaći zadatak da se barem donekle približi istim. Arhitektonski koncept ostavlja snažan utisak izgledom i elegancijom boja.Prostorna rešenja reflektuju komfor i udobnost, pružajući Vam mir i privatnost stanovanja.Ukoliko želite više…PREZIDENT KOMPLEKS je idelno mesto za Vaš novi početak!

ISKUSTVO I TRADICIJA. Skoro dve decenije Prezident direkcija je stacionirana u Novom Sadu na istoj adresi.Ono što ističemo kao najznačajniju kariku uspešnog poslovanja jesu zadovoljni kupci čiji se broj iz godine u godinu konstantno povećava.Iskustvo i tradicija kreirali su lojalne klijente koji prepoznaju i žele kvalitet i individualizaciju usluge.Ispunjavanjem njihovih zahteva i želja napravili smo ključ za dugoročni uspeh.Sada u našim novim poslovnicama u Staroj Pazovi (Svetosavka br. 31)i Novoj Pazovi (Kralja Petra I Karađorđevića br.39) dobijate identičan tretman uz poštovanje svih standarda koje smo davno postavili u oblasti gradnje.

ŠTA NUDIMO? Pouzdanost, vrhunski kvalitet, poštovanje rokova izvođenja radova i pre svega poslovanje po svetskim standardima, su ključni elementi na osnovu kojih vodimo našu poslovnu politiku!
Za sve one koji prepoznaju kvalitet i koji teže da postignu što bolji kvalitet života, PREZIDENT KOMPLEKS je idealno mesto za novi početak!

KARAKTERISTIKE SPOLJNE STOLARIJE
Sedmokomorna PVC stolarija (do sada se u Srbiji ugradjivala četvorokomorna) renomiranog nemačkog proizvodjača "Roplasto". Sedam komora kojima je pregradjen ovaj profil ugradne dubine 30mm zajedno sa vakum staklima punjenim gasom argona daje vrhunski kvalitet u vidu uštede energije do 80% kao i zvučne izolacije do 90%. Kad se na taj profil i okov dodaju i ugradne unutrašnje roletne dobije se potpuna karakteristika savremenih prozora i spoljnih otvora koji se ugradjuju u Zapadnoj Evropi. Ujedno, savršeno naležući okovi u okviru otvora nude sigurnost od provale. Spoljne i unutrašnje klupice su od istog proizvodjača i zadržavaju ista svojstva i ne menjaju izgled bez obzira na protok godina.

Za objekat u Novoj Pazovi je dobijena građevinska dozvola.

Za sve one koje žele više!

Za objekat u Novoj Pazovi je dobijena građevinska dozvola.

Prodaja stanova