• 2
  • 1
  • 3
  • 5
  • 4
  • 6

Prezident Kompanija, kao apsolutni lider na tržištu u oblasti građevinarstva u izgradnji i investiranju poslovnih i stambenih zgrada u Novom Sadu i šire, još jednom pomera granice...Naime, reč je o novom stambeno-poslovnom projektu koji sa pravom nosi naziv PREZIDENT PALACE i čija se realizacija očekuje u toku 2015. godine.

Pozicija objecta Prezident Palace je idealna kako za život tako i za poslovnu delatnost.Blizina Dunava, pogled na Frušku Goru i Dunav, blizina škole i vrtića, dobra komunikacija koja spaja ovaj objekat sa ostalim delovima grada daje izrazito veliki konfor za život.

Grandiozno zdanje je locirano na kružnom toku Subotičkog (Bulevara Evrope) i Somborskog Bulevara, broj parcele 4725/1, i svojim spoljašnjim izgledom će davati jasan prikaz dominacije. Objekat je lociran u kompleksu zone individualnog stanovanja. Ova dispozicija objekta pruža punu bezbednost stanara zgrade, ali i okoline i samih sadržaja u objektu. 

Proizvod koji projekat PREZIDENT PALACE nudi su stambeni prostori i poslovni lokali.

Stambeni prostor: U objektu su predviđena 94 stambena prostora, sa prosečnom kvadraturom stana 51,60 m2. Iz objekta pruža fenomenalan pogled na Dunav i Frušku Goru, što daje kompletnom objektu posebnu notu.Za sve one koji prepoznaju kvalitet I koji teže da postignu što bolji kvalitet življenja, ovo zdanje je idealno mesto za novi početak! 

Poslovni lokali: U objektu se nalzi 10 poslovnih lokala različitih kvadratura.Lokacijiski su idealni za različite vrste delatnosti (prednost nosi informacija da u okolini nema banaka, frizersko-kozmetičkih salona, ordinacija, trgovina…).Geografski položaj je idealan, a sama pojava i sveopšti dominantan izgled predmetne zgrade odaje utisak ozbiljnosti, stila i elegancije!Ukoliko želite da budete prepoznatljivi na trzištu i pre svega da nastupite profrofesionlno, Prezident Palace je idealno mesto za pravi poslovni početak!

Kvalitet, sigurnost, stil i nadasve dominacijato su ključne reči koje opisuju Prezident Palace!Mi smo tu da Vaše želje pretvorimo u stvarnost i da zaista… ŽIVITE ŽIVOT SA STILOM!

Prodaja stanova i poslovnih prostora...

 

Prezident Palace - Penthouse stanovi 

Pogledajte ponudu penthouse stanova