O NAMA

PREZIDENT KOMPANIJA
Bavi se izgradnjom i investiranjem poslovnih i stambenih zgrada u Srbiji. Osnovana je 1994. godine kao malo porodično preduzeće da bi 2001. godine preraslo u kompaniju kakvu je danas poznajemo.

Iskustvo i tradicija
Više od 27 godina Prezident direkcija je stacionirana u Novom Sadu na istoj adresi u ulici Jevrejska 23. Prvi objekat je izgrađen 1998. godine. Prezident Kompanija je ujedno investitor i izvođač radova. Ono što ističemo kao najznačajniju kariku uspešnog poslovanja jesu zadovoljni kupci čiji se broj iz godine u godinu konstantno povećava. Iskustvo i tradicija kreirali su lojalne klijente koji prepoznaju i žele kvalitet i individualizaciju usluge. Ispunjavanjem njihovih zahteva i želja napravili smo ključ za dugoročni uspeh.

Ozbiljnost
Prilikom realizacije naših projekata, poštujemo sve norme i pravila i time kreiramo objekte  za primer drugim investitorima.Naši objekti se u potpunosti uklapaju u okolinu i predstavljaju oličenje ukusa i usklađenosti u odnosu na okolinu! Vizuelni identitet. Prezident stambeno-poslovni objekti su u većini slučajeva prepoznatljivi po bordo-beloj fasadi, koja već dugi niz godina simbolizuje vizuelni identitet naših zgrada. Na taj način stvorili smo unikatan brend koji je postavio čvrste temelje i visoke zahteve kada je u pitanju estetizacija grada.

Šta nudimo?
Pouzdanost, vrhunski kvalitet, poštovanje rokova izvođenja radova i pre svega poslovanje po svetskim standardima, su ključni elementi na osnovu kojih vodimo našu poslovnu politiku! Mi smo tu da Vaše želje pretvorimo u stvarnost i da zaista…
ŽIVITE ŽIVOT SA STILOM!

NAŠI PROJEKTI

Novi projekat u srcu Novog Sada
RADOJA DOMANOVIĆA 12, Novi Sad
Pogledaj
Zelena palata Beograda
VENIZELOSOVA 58, BELGRADE
Pogledaj
Previous
Next

NAŠE REFERENCE

Prezident Hotel
Futoška 109, Novi Sad
Sve Reference
Credit Agricole Srbija
Braće Ribnikara 4-6, Novi Sad
Sve Reference
Prezident Palace
Bulevar Patrijarha Pavla, Novi Sad
Sve Reference
Svetislava Kasapinovića, Novi Sad
Sve Reference
Prezident Hotel
Futoška 109, Novi Sad
Sve Reference
Futoški put 1, Novi Sad
Sve Reference
Kralja Petra I Karađorđevića 44, Nova Pazova
Sve Reference
Prezident Palace
Venizelosova 54, Beograd
Sve Reference
Previous
Next
sr_RS