Projekti

PRETPRODAJA
Početak radova: Uskoro 

Trg Komenskog

Trg Komenskog 4

Na Samo 300 metara od centralnog gradskog trga i 500 metara od TC Promenada, čeka vas savršeno koncipiran projekat komfornog stanovanja, lišenog svakodnevne gužve i stresa.
Kada kažemo da uz nas živite život sa stilom, zapravo mislimo da je komfor i potpuna udobnost imperativ prilikom realizacije svakog našeg projekta.

U složenom procesu osmišljavanja projekta Trg Komenskog, želeli smo objedinjenu celinu urbanog gradskog življenja, mirnog okruženja, luksuznog enterijera i prefinjene arhitekture.

Objekat spratnosti Po+P+3+2Pk, poseduje sve strukture stanova.

Već 30 godina smo više od vašeg novog mesta stanovanja.
Mi kreiramo vaš topli dom.

PRODAJA 
Početak radova Oktobar 2022. 

Mišeluk, Petrovaradin

Mišeluk, Petrovaradin

Sinergija luksuznog življenja, elitne lokacije i vangradskog mirnog ambijenta. Sve što se godinama tražilo, mi pretvaramo u realnost! Na samo 5 minuta od TC Promenada.

Nadomak Petrovaradinske Tvrđave, nadomak fruškogorske ruže vetrova, sa sremske strane lepog, plavog Dunava, očekuje vas stambeni kompleks Mišeluk Prezident.

Kompleks od 8 urbanih vila spratnosti Su+P+1+Pk koje poseduju stanove svih struktura.

Idealan za miran, porodičan život, ali bez bilo kakvih odricanja! Mi stvaramo nove tendencije stanovanja.

Početak radova: Oktobar 2022.
Završetak radova: Jul 2023.

PRETPRODAJA
Početak radova: Uskoro 

Branka Radičevića

Branka Radičevića

Osluškujući potrebe svojih kupaca, Prezident Kompanija priprema novi projekat u samom srcu Novog Sada. Izolovano od gradske buke, a opet u centru svih zbivanja, u ulici Branka Radičevića, ovaj višeporodični stambeno-poslovni kompleks pružiće svojim stanarima sve privilegije modernog života. Dajući im mogućnost da odaberu stan po svojoj meri, bilo da je u pitanju funkcionalno upakovana manja povrsina ili pak luksuzni penthouse za prave hedoniste. Prostorna rešenja naših stanova reflektuju komfor i udobnost pružajući vam pritom mir i privatnost stanovanja.

Objekat spratnosti Su+P+3+Pk dupleks koji poseduje stanove svih struktura.

Već uveliko poznat savremeni koncept gradnje Prezident Kompanije pruža garanciju kvaliteta na više nivoa i nudi brz i siguran način odabira savršenog doma u kome ćete sa lakoćom započeti novo poglavlje u vašem životu.

Početak radova: Uskoro
Završetak radova: Maj 2024.

Vaš novi dom čeka na vas!

Radoja Domanovića 12

Osluškujući potrebe svojih kupaca, Prezident Kompanija priprema novi projekat u samom srcu Novog Sada. Izolovano od gradske buke, a opet u centru svih zbivanja, na uglu ulica Radoja Domanovića i Branka Radičevića, ovaj višeporodični stambeno-poslovni kompleks pružiće svojim stanarima sve privilegije modernog života. Dajući im mogućnost da odaberu stan po svojoj meri, bilo da je u pitanju funkcionalno upakovana manja povrsina ili pak luksuzni penthouse za prave hedoniste. Prostorna rešenja naših stanova reflektuju komfor i udobnost pružajući vam pritom mir i privatnost stanovanja.

Već uveliko poznat savremeni koncept gradnje Prezident Kompanije pruža garanciju kvaliteta na više nivoa i nudi brz i siguran način odabira savršenog doma u kome ćete sa lakoćom započeti novo poglavlje u vašem životu.

Vaš novi dom čeka na vas!

Venizelosova 58

U samom srcu Starog Grada, na samo par koraka od obale Dunava, nekoliko minuta od boemske četvrti i Knez Mihailove, isprojektovali smo za Vas modernu oazu mira, idealnu za novi početak i porodičan život! Nedaleko od centra svih zbivanja, a opet ušuškan u dobro poznatoj ulici Venizelosova br. 58 (bivša Đure Đakovića), Green Palace svojim savremenim konceptom gradnje ispunjava željena očekivanja  pružajući sav komfor i kvalitet življenja.

Objekat je spratnosti 2Po+Pr+5+Pk. Zgrada ima ukupno 27 stanova. Na nivou -1 i -2 su formirana komforna garažna mesta sa ulazom putem auto lifta. U prizemlju objekta se nalaze lokali. Prvi sprat se sastoji od 5 poslovnih apartmana. Na svakom spratu je 5 tipskih stanova struktura od garsonjere do četvorosobnih. Na potkrovlju se nalaze 2 luksuzna penthouse apartmana.

ZA ŽIVOT SA STILOM – U VAŠEM NOVOM DOMU!
sr_RS